Zakwaterowanie

Regiony

Baza wiedzy

Istria w przewodnikach


Serwis
Istria w przewodnikach

Istryjskie restauracje, winiarze, oliwkarze i hotele w tym roku znajdą się w ośmiu prestiżowych przewodnikach gastronomicznych i turystycznych z terenów włosko i niemiecko języcznych, gdzie Istria jest obecna już od sześciu lat.

Znajdzie się w ten sposób we włoskiej publikacji Le guide de l’Espresso, która wyjdzie w 170 tysięcznym nakładzie, w Jeuness restaurateurs d’Europe w nakładzie 100 tysięcy egzemplarzy i publikacjach Papageno i Nordesteuropa, koażdy z nakładem po 20 tysięcy egzemplarzy, a obok nich zostaną zaprezentowane poszczególne hotele.

Winiarze zostaną zaprezentowani szerszej włoskiej publiczności w przewodniku Vini buoni d’Italia, który ma nakład 35 tysięcy egzemplarzy. Oliwkarze znajdą się w jednym z najbardziej prestiżowych przewodników po oliwach z oliwek Flos Olei z nakładem 20 tysięcy egzemplarzy.

Na terenach niemieckojęzycznych istryjskie restauracje znajdą się dzięki znanemu przewodnikowi gastronomicznemu Gault Millau, który wydawany jest w nakładzie 35 tysięcy egzemplarzy i publikacji Wo ist Osterreich z nakładem 20 tysięcy egzemplarzy.


Źródło: CNTB

0 osób oceniło ten artykuł
osoby lubią ten artykuł

ten artykuł nie ma jeszcze żadnych ocen
Oceń ten artykuł

Opinie (0)

To miejsce nie ma jeszcze żadnych komentarzy
Napisz opinię

Ostatnio odwiedzone

0.1186 s